Most Popular
Recently Added
Recently Updated

Waar kan ik mailinstellingen zoals wachtwoord, naam of andere vinden in Plesk?

Om in te loggen op uw Plesk Control Panel, zult u eerst in moeten loggen in uw klantenpaneel.
Ons klantenpaneel vindt u op https://qweb.nl/klanten

Mocht u uw klantenpaneel gegevens niet weten of kwijt zijn, dan kunt u deze met de volgende instructie opnieuw aanvragen: https://hulp.qweb.nl/kb/article/354-Wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-logingegevens-voor-het-klantenpaneel-kwijt-ben

Via het klantenpaneel kunt u naar uw Control Panel-gegevens, een instructie hoe dit moet vindt u hier: https://hulp.qweb.nl/kb/article/332-Hoe-kom-ik-bij-het-Plesk-Control-Panel

Wanneer u ingelogd bent in uw Plesk/ Control Panel-omgeving, gaat naar het tabblad 'Mail'
Vervolgens ziet u een overzicht van de huidige mailadressen.
Klik hier op het bewuste mailadres.

Bovenaan ziet u dan een aantal menu items:

• Om bijvoorbeeld uw emailadres of wachtwoord aan te passen, klik op General.
  • Om een afwezigheidsbericht of automatisch antwoord in te stellen, klikt u op Auto-Reply.
  • Om een redirect in te stellen, zodat uw email doorgestuurd wordt naar een ander mailadres, klik op Forwarding.
  • Om een alternatief mailadres in te stellen welke u ook wilt ontvangen, klik op Email Aliases.

Properties ID: 000329   Aantal keren bekeken: 13926   Geactualiseerd: 3 years ago
Filed under: