Most Popular
Recently Added
Recently Updated

Hoe kom ik bij het Plesk Control Panel?

Om in te loggen op uw Plesk Control Panel, zult u eerst in moeten loggen in uw klantenpaneel.
Ons klantenpaneel vindt u op https://qweb.nl/klanten

Zodra u ingelogd bent in het klantenpaneel, gaat u via Diensten naar Hostingaccounts.
Zodra u uw Hostingaccount geopend heeft, kunt u uw Plesk logingegevens vinden als u naar beneden scrollt naar de kop 'Control Panel Gegevens'

Hier vindt u een link om de omgeving te bereiken en een gebruikersnaam.
Wanneer u uw Plesk wachtwoord niet meer weet, kunt u deze resetten met de knop bovenaan uw Hostingaccount-informatie.

Mocht u uw klantenpaneel gegevens kwijt zijn, dan kunt u deze met de volgende instructie opnieuw aanvragen: https://hulp.qweb.nl/kb/article/354-Wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-logingegevens-voor-het-klantenpaneel-kwijt-ben

Properties ID: 000332   Aantal keren bekeken: 14196   Geactualiseerd: 3 years ago
Filed under: