Most Popular
Recently Added
Recently Updated

Hoe wijzig ik de PHP-versie van mijn website

U kunt zelf uw PHP versie aanpassen, als u inlogt op de Control Panel-omgeving van uw hostingpakket.

Voor toegang tot uw Control Panel, volg de volgende instructie:
https://hulp.qweb.nl/kb/article/332-Hoe-kom-ik-bij-het-Plesk-Control-Panel

Wanneer u ingelogd bent, selecteert u linksbovenin 'Websites & Domains'.
Kies daarna tussen de opties voor uw domeinnaam voor; PHP Settings

Hier kunt u de PHP versie van uw Website zelfstandig aanpassen.

Properties ID: 000357   Aantal keren bekeken: 13926   Geactualiseerd: 3 years ago
Filed under: